Citta projectontwikkeling logo

info@citta.be

+32 475 644 108 | +32 3 293 23 69

HOEVENEN- Project Polderzicht

11 nieuwbouwappartementen

Het project ‘Polderzicht’ wordt gekenmerkt door een stijlvolle en moderne architectuur, met veel aandacht voor licht en lucht. Het omvat 11 appartementen, allen voorzien van een groot terras of tuin. Door de uitstekende elementen/dakkapellen uit te voeren in hout wordt een warme en karakteristieke uitstraling verkregen. Er zijn 11 appartementen toegankelijk via twee gemeenschappelijke traphallen met elk een lift. Daarnaast zijn 2 appartementen toegankelijk via een afzonderlijke traphal.

 

Het project bevat eveneens een parkeerkelder voor 16 autoparkeer-plaatsen. Deze kelder is via drie traphallen te bereiken. Daarnaast beschikken alle 11 appartementen over een afgesloten berging en is er een gemeenschappelijke vuilnisberging en meterlokaal.

 

Het gebouw is gelegen aan de Antwerpse Steenweg te Hoevenen met een ideale zuid-westoriëntatie aan tuinen en terrassen en een mooi panoramisch zicht op de achtergelegen polders. De locatie aan de rand van het centrum van Hoevenen met een zeer ruim aanbod aan commerciële activiteiten en groot aantal mogelijkheden tot openbaar vervoer is eveneens een sterke troef.

 

Het project heeft een zeer gunstige ontsluiting naar de A12 richting Antwerpen Centrum, Haven en Nederland.

appartementen

 

VERKOCHT

 

VERKOCHT

 

VERKOCHT

 

VERKOCHT

VERKOCHT

VERKOCHT

VERKOCHT

NOG 3 TE KOOP

VERKOCHT

VERKOCHT

Prijzen en info vermeld op de site zijn indicatief en niet bindend

CITTA PROJECTONTWIKKELING - CONTACTEER ONS

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.