Citta projectontwikkeling logo

info@citta.be

+32 475 644 108 | +32 3 293 23 69

Renoveer je woning...

Als je kiest voor een renovatie van je woning, kan het een hele uitdaging zijn om verschillende kwaliteitsvolle stielmannen te vinden. Citta Projectontwikkeling, neemt die zorgen graag van u over. Met totaalaannemer GRAVO uit Brasschaat neemt Citta de volledige renovatieplanning, -uitvoering en -opvolging voor haar rekening.

 

Kiezen voor Citta...

 

  1. Je renovatiezorgen uit handen geven aan een specialist die renovaties  aanpakt als volwaardig bouwprojecten. Met duidelijke meetstaten, vaste prijzen en vaste afspraken over de uitvoering en de duur van de werken.
  2. Geeft garanties bij renovatiewerken: want als tijdens het verbouwproces bijvoorbeeld een storm schade zou aanbrengen aan de renovatiewerken, dan ben je al in die fase verzekerd.
  3. Garantie dat je renoveert met de beste materialen, volgens de nieuwste technologieën
  4. Steeds het nodige advies gedurende het hele project. Zowel voor als tijdens of na de verbouwing staan we je bij met raad en daad. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering.  Aanvragen?  Attesten? Ook dit administratieve aspect nemen we graag voor onze rekening.
  5. Eén projectleider loodst je doorheen de hele verbouwing. Samen met jouw of onze architect doorlopen we het hele proces vanaf de voorbereiding tot aan de oplevering.

Meer weten...

Wil je nu al meer weten over renoveren met Citta?

Wil je graag kennismaken met onze persoonlijke aanpak?

Neem dan zeker contact op.  We beantwoorden graag en in detail al je vragen.

Prijzen en info vermeld op de site zijn indicatief en niet bindend

CITTA PROJECTONTWIKKELING - CONTACTEER ONS

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.